Kurser

Bugg-kurser genomförs för ungdomar och/eller vuxna 2 gånger/år. De är indelade i nybörjare och fortsättningskurser där nybörjarkursen startar på hösten och fortsättningskurs på våren därpå.

Mer information om de olika kurserna kan ni läsa under nedan länkar:
Ungdomskurser (för ungdomar som går på Högstadie- och Gymnasieskola) link.gif (899 bytes)
Vuxenkurser link.gif (899 bytes)

Vi har kurserna i Karlshamns Folkets park, se karta.

Dessa utannonseras på hemsidan och Facebook, omkring följande datum:
 • Vecka 29
 • Direkt efter avslut höstkurs


 • Efter varje kurs så bjuder stuffa in nya och gamla kursdeltagare till en avslutningsdans som brukar vara väldigt uppskattad. Kvällen börjar med en timmes repetition där vi också lär oss någon buggtur. Sen börjar vi dansa till levande musik och vid ca 22:30 blir det en paus där vi äter ur eget knyte. Så fortsätter danskvällen. Entrén till danskvällen är ca 150kr och stuffa bjuder på kaffe och kaka.

  Lite bilder från kurskvällarna hittar du här link.gif (899 bytes).

  Hur väljer man rätt danskurs?
  Vi tar emot en hel del frågor om våra danskurser. För att kursdeltagarna skall hamna rätt och få bästa utbyte (=lära sig så mycket dans som möjligt, främst bugg) ger vi rekommendationen att om du inte gått på våra kurser de 2-3 senaste åren, och heller inte dansat ute på fester, så skall du anmäla dig till nybörjarekurs. (Håller man inte danskunskaperna vid liv, faller en hel del i glömska)
  Många av våra deltagare genom åren har omvittnat att det varit väldigt nyttigt att gå om nybörjarekursen och man får även extra nytta av detta när man sedan vill följa upp med en fortsättningskurs.
  Fortsättningskurs är avsedd för dig som nyligen genomgått en nybörjarekurs eller som gick kursen för 1-2 år sedan, och nu är ute i danssvängen relativt regelbundet och hållit danskunskaperna vid liv.

  Vill du ha ytterligare vägledning/information, kontakta oss gärna.

  Vår målsättning är att erbjuda Nybörjarekurs under hösten (sept-nov) och följa upp med fortsättningskurs efterföljande år (jan-mars).